Het gastvrije team van medewerkers staat zeven dagen per week klaar om voor u een heerlijk biertje te tappen.

Daarnaast hebben wij elke laatste donderdagavond van de maand live jazz van The Walter Mooij Jazz Trio.

Elke eerste woensdagavond van de maand verzorgt bierblad De Pint bij ons een bierproefavond. Met elke maand een ander thema worden er deze avond zes bieren gepresenteerd om te proeven.

In de winterperiode organiseren wij klaverjas drives. Dit is eens per maand op een dinsdagavond en er zijn prachtige prijzen te winnen.

Tevens organiseren wij in de zomer altijd een barbecue te samen met, café de Amstelhoek, Friethuis De Vlaminck en De Spar Express. Een gezellig eet- en drinkfestijn met live muziek op “onze” Dijk-brug.

Dit alles maakt ons Proeflokaal een plek voor jong en oud om even, onder het genot van een hapje en drankje, lekker bij te kletsen of de week door te nemen.[/frame_left]

Nieuwsoverzicht

 • Week van het Nederlandse bier
  Morgen is het zover! De start van de 7e editie Week van het Nederlandse bier! Wij zetten dit jaar ons eigen Alkmaar op de kaart. Top bieren van top
  >>>
 • Swinging night / Alkmaar city run 2018
    De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 9 mei a.s. het terrein voor de 8.500 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.
  >>>
 • Swing het pand uit met So be it!
  Donderdag 15 maart wordt het lekker swingen met So be it! So be it, een gevestigde naam in Egmond en omstreken! De band speelt al jaren rockklassiekers in kroegen
  >>>
meer nieuws

Bieren uitgelicht

 • 1 Alkmaars Blondje 7.5%“. Dit bier is speciaal voor Alkmaar(kaasstad)  gemaakt en heeft als toevoeging een bijproduct van kaas, namelijk wei. Hierdoor heeft het een romige smaak die ongekend zacht, vol en lekker is! 

 • 2Sancti Adalberti Tripel 7.5%” De aangename smaak van mout en hop gaat over in een fijne bitterheid. Het water uit de heilige bron van Adelbert maakt het een bijzonder bier gemaakt voor de liefhebber.

 • 3Hop zij met ons 6%” Een glutenvrije IPA. Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een uitgesproken mix van tropical en citrusfruit hoparoma’s. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten; erg stevig.

 

Wist u dat…..

Wij een A.B.T café zijn!

image

 

Kijk voor meer informatie op:

http://www.alliantie-van-biertapperijen.nl