Het gastvrije team van medewerkers staat zeven dagen per week klaar om voor u een heerlijk biertje te tappen.

Daarnaast hebben wij elke laatste donderdagavond van de maand live jazz van The Walter Mooij Jazz Trio.

Elke eerste woensdagavond van de maand verzorgt bierblad De Pint bij ons een bierproefavond. Met elke maand een ander thema worden er deze avond zes bieren gepresenteerd om te proeven.

In de winterperiode organiseren wij klaverjas drives. Dit is eens per maand op een dinsdagavond en er zijn prachtige prijzen te winnen.

Tevens organiseren wij in de zomer altijd een barbecue te samen met, café de Amstelhoek, Friethuis De Vlaminck en De Spar Express. Een gezellig eet- en drinkfestijn met live muziek op “onze” Dijk-brug.

Dit alles maakt ons Proeflokaal een plek voor jong en oud om even, onder het genot van een hapje en drankje, lekker bij te kletsen of de week door te nemen.[/frame_left]

Nieuwsoverzicht

 • Monkey Sandwich
    Monkey Sandwich! De nummers van de band laten zich niet heel makkelijk in één stijl vangen. Met woorden als vrolijk, relaxed, dansbaar, reggae- en ska-achtig kom je een
  >>>
 • Alkmaar Blues express
  Op 28, 29 & 30 september bruist de hele Alkmaarse binnenstad met spetterende live bluesmuziek. Met optredens op meer dan 20 locaties is het Alkmaar Blues festival het grootste
  >>>
 • De Bock is los!
  Zondag 21 oktober aanstaande is het weer zover. Alweer de 14’de editie van het Bockbierfestival van Proeflokaal de Boom! Diverse plekken in en om De Boom zijn ingericht om
  >>>
meer nieuws

Bieren uitgelicht

 • 1 Alkmaars Blondje 7.5%“. Dit bier is speciaal voor Alkmaar(kaasstad)  gemaakt en heeft als toevoeging een bijproduct van kaas, namelijk wei. Hierdoor heeft het een romige smaak die ongekend zacht, vol en lekker is! 

 • 2Sancti Adalberti Tripel 7.5%” De aangename smaak van mout en hop gaat over in een fijne bitterheid. Het water uit de heilige bron van Adelbert maakt het een bijzonder bier gemaakt voor de liefhebber.

 • 3Hop zij met ons 6%” Een glutenvrije IPA. Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een uitgesproken mix van tropical en citrusfruit hoparoma’s. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten; erg stevig.

 

Wist u dat…..

Wij een A.B.T café zijn!

image

 

Kijk voor meer informatie op:

http://www.alliantie-van-biertapperijen.nl