19.15 – 21.45 uur “Avond borrel”

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2020
19:15 - 21:45

Categorieën


Bij aankomst vragen we je of je gezondheidsklachten hebt. Wij vertrouwen er echter wel op dat je afbelt als je in de tijd tussen reserveren en het bezoek klachten hebt gekregen.

Ofwel; gebruik je gezond verstand.

De overige dagen en tijden mag je uiteraard ook telefonisch contact opnemen, maar kun je ook gewoon gezellig langs komen en direct een plekje ‘reserveren’ bij onze gastheer/-vrouw. Wij vragen je alleen wel om een inschatting te maken van de tijd die je denkt bij ons te gast te zijn.

 Op het terras geldt:

Het is voor alsnog niet mogelijk om op het terras te reserveren.

Wij zijn verplicht om je naam en telefoonnummer te noteren. Wij vragen hiervoor begrip.

Volg alstublieft de instructies van het personeel op.

Wij willen wel  benadrukken dat wij als team van de Boom dit heel erg vervelend vinden en dit ingaat tegen alles waar de Boom voor staat, maar wij kunnen helaas niet anders. Wij vragen al onze gasten dan ook zich niet een uitzondering op de regel te voelen. Iedereen zal volgens de bovenstaande huisregels zijn/haar weg naar De Boom moeten vinden. Wij vragen hierin om jullie steun en begrip. Zodra wij weer ‘ normaal ‘ onze gasten kunnen ontvangen zijn deze regels direct van tafel.

 Voor juli kijken we naar nieuwe mogelijkheden. Houdt ons dus goed in de gaten!

Reserveringen

Er kunnen geen online reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Bel voor je last minute reservering of kom langs.